Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Δέκα μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Ακριβώς δέκα μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην πρόβα… τζενεράλε, με τους «ερυθρόλευκους» να μετατρέπουν σε δική τους παράσταση το ματς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο πρώτες καλές στιγμές, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Μαρτίνς ισορρόπησε, είχε τον έλεγχο του ρυθμού και περιόρισε την ομάδα του Γκαρσία σε παθητικό ρόλο.

Με λιγοστές εξαιρέσεις οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κατά περιόδους προβλημάτισαν με την εικόνα τους κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, ενόψει πάντα και του τελικού Κυπέλλου σε δέκα μέρες.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η βαθμολογία



Πασχαλάκης (7): Από τις εξαιρέσεις που παίρνει βαθμό άνω του μετρίου. Με εξαίρεση το γκολ του Μασούρα που ήταν εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση είχε καλές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις. Μάλιστα ήταν από τους καθοριστικούς στο να μην φτάσει σε δεύτερο ή τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός.

Μιχαηλίδης (7): Αναμφίβολα ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς. Σωστός στις ενέργειες του, καθοριστικός στα κοψίματα του, πάλεψε αρκετά και ξεχώρισε στο ανασταλτικό κομμάτι με σωστές τοποθετήσεις του. Απέναντι στον Μπρούμα τα πήγε εξαιρετικά.

Βαρέλα (5): Ήταν εκείνος που είχε την πιο λανθασμένη αντίδραση στο γκολ του Μασούρα. Γενικά δεν ήταν καλός και δεν βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι την ομάδα του με αποτέλεσμα ο Μιχαηλίδης να τρέχει και να… μην φτάνει. Επιρρεπής στο λάθος, οριακά πιάνει τη βάση.

Ροντρίγκο (5): Αντίστοιχη η εικόνα του με αυτή του Βαρέλα. Είχε αρκετά προβλήματα κυρίως όταν ο Μασούρας που ήταν κορυφαίος του Ολυμπιακού και ο Ελ Αραμπί τον έβαζαν στη μέση. Από την πλευρά του δημιουργήθηκαν τα περισσότερα ρήγματα για τον ΠΑΟΚ.

Μπαμπά (6): Κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά δεν παίρνει βαθμό πάνω από τη βάση κυρίως γιατί προσπάθησε στο δημιουργικό κομμάτι. Προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν είχε την στήριξη που θα ήθελε από τον Ουάρντα ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ρήγματα από την πλευρά του. Πάντως έτρεξε, προσπάθησε με γεμίσματα και τελείωσε το ματς με θετική παρουσία.

Λύρατζης (5): Δεν ήταν στην καλή του μέρα ο νεαρός. Λάθος τοποθετήσεις, συχνά έχανε τη θέση του και δεν μπορούσε ανασταλτικά να παίξει με βάθος για να βοηθήσει τους δύο κεντρικούς χαφ. Επιπλέον δεν τα πήγε καλά μαζί με τον Ροντρίγκο όποτε έπρεπε να μαρκάρει τον Μασούρα, ενώ δεν στήριξε τον Τζόλη επιθετικά.

Τσιγγάρας (6): Έτρεξε αρκετά, πάλεψε στη μεσαία γραμμή και κατά κανόνα ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του όποτε χρειάστηκε. Έκανε κάποια λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις του, αλλά γενικά δεν είχε την απαραίτητη στήριξη από τον Αουγκούστο.

Αουγκούστο (5): Μέτριο παιχνίδι από τον χαφ του ΠΑΟΚ με πολλά λάθη. Στο γκολ του Μασούρα έχει και αυτός ευθύνη για καθυστερημένη αντίδραση, ενώ ως εσωτερικός χαφ δεν έδωσε στην ομάδα του αυτά που θα μπορούσε.

Ουάρντα (5): Είναι από τους παίκτες που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο, αλλά απόψε δεν το έκανε. Δεν βοήθησε καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι, δεν τροφοδότησε τον Κρμέντσικ και δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη άμυνα.

Τζόλης (7): Για ακόμα μια φορά ήταν αυτός που τράβηξε πάνω του όλο το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στο ξεκίνημα ήταν εκείνος που έδωσε ώθηση στην ομάδα του για να βγάλει τις δύο καλές ευκαιρίες για να βρει γκολ. Έτρεξε αρκετά, ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού και ήταν σε όλες τις φάσεις που ο ΠΑΟΚ απείλησε τους «ερυθρόλευκους».

Κρμέντσικ (6): Έτρεξε, έδωσε τις μάχες του, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Σα και γενικά όσο μπορούσε βοήθησε. Ωστόσο δεν τροφοτήθηκε αρκετά για να μπορέσει να σκοράρει.

Μιχάι (5): Πέρασε στο ξεκίνημα της επανάληψης στη θέση του αρνητικού Λύρατζη, αλλά τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Αντίθετα ο Ολυμπιακός βρήκε περισσότερους χώρους, έπιασε ρυθμό και έφτανε ευκολότερα προς τα καρέ του Πασχαλάκη από τη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ.

Ζίβκοβιτς (6): Πέρασε στο ματς στη θέση του Ουάρντα, αλλά ο ρόλος του περιορίστηκε κυρίως από την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Όσο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ έμεινε σε παθητικό ρόλο οπότε δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Σφιντέρσκι (6): Και ο Πολωνός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού στη θέση του Κρμέντσικ. Όπως και ο συμπαίκτης του έτσι και αυτός δεν τροφοδοτήθηκε και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Κρέσπο -

Κωνσταντέλιας -

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x