Stoiximan Super League

Η κριτική του Ολυμπιακού: Απόλαυση Ελ Αραμπί, «killer» ο Μασούρας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η κριτική των παικτών Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε βασικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση και το πλάνο του εν μέρει δικαιώθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά έχασε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που εκτός απροόπτου θα χάσει τον τελικό Κυπέλλου στις 22 Μαΐου.

Η βαθμολογία με άριστα το 10:

Σα (6):
Μηδέν παθητικό και δέχθηκε μια πίεση στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα στην αναμέτρηση, παρα μόνο μία φορά στο δεύτερο μέρος που βγήκε μακριά από την εστία του.

Σεμέδο (5,5): Πολλές φορές φαινόταν ακόμα και σαν να βαριέται. Στη φάση με τον Τζόλη είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του. Τίποτα το σπουδαίο και ευτυχώς για τον Ολυμπιακό δεν δέχθηκε πίεση.

Παπασταθόπουλος (-).

Χολέμπας (6): Ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη όρεξη από τους τρεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη δημιουργίας παιχνιδιού, βγάζοντας την ομάδα του γρήγορα μπροστά. Παίζει με ευκολία τη θέση χάρη στην εμπειρία του.

Ρέαμπτσιουκ (6,5): Πολύ καλός και το ευχάριστο νέο για τον Ολύμπιακό είναι ότι η απόδοσή του είναι συνεχώς ανοδική. Πολλά τρεξίματα και έβγαλε πολλές φορές επιθέσεις από τη δική του πλευρά. Χωρίς πρόβλημα αμυντικά.

Ανδρούτσος (6): Καλή η παρουσία του και λίγο έλειψε να πετύχει γκολ. Αν κάτι του «τσαλακώνει» την εικόνα, είναι το πρώτο εικοσάλεπτο, που ό,τι δημιουργούσε ο ΠΑΟΚ ήταν από την πλευρά του.

Μπουχαλάκης (6,5): Απλά αλάνθαστος. Άψογες μεταβιβάσεις, ηρεμία στο παιχνίδι του και παραλίγο να πετύχει και το γκολ-highlight στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εμβιλά (6): Πολύ απλό παιχνίδι για την εμπειρία του. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε στην άμυνα δεν είχε πρόβλημα να «χτίζει» τις επιθέσεις της ομάδας από εκεί. Χωρίς ιδιαίτερα αμυντικά θέματα.

Μασούρας (7): Καλή εμφάνιση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, που αποδείχθηκε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα. Ορεξάτος, με ιδανικό τελείωμα στο γκολ. Από τους καλύτερους.

Ελ Αραμπί (8): Δεν πέτυχε γκολ, αλλά πραγματικά είναι απόλαυση να τον παρακολουθεί κανείς. Πάσες δεκαριού, χωρίς εγωισμό για να πετύχει ο ίδιος κάποιο τέρμα, ενώ είχε ακόμα εξαιρετική πάσα στον Φορτούνη. Ο καλύτερος.

Μπρούμα (5,5): Τίποτα το συγκλονιστικό. Δεν ήταν ούτε αρνητικός, ούτε κάτι το εξαιρετικό. Είχε κάποιες ατομικές ενέργειες που αποδείχθηκαν χωρίς ουσία. Έχει κάνει καλύτερα ματς.

Αλλαγές:

Καμαρά (6,5):
Άνετο παιχνίδι για τον Καμαρά. Εύκολες πάσες, εύκολη μετάβαση του παιχνιδιού από τη μία πλευρά στην άλλη. Δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής για την απρόοπτη χρησιμοποίησή του.

Φορτούνης (6): Όταν μπήκε το παιχνίδι ήταν… σκοτωμένο. Παρ’ όλα αυτά, έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει ένα γκολ. Αστόχησε και δεν είχε κάποια άλλη καλή στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x