Super League 1

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κοντά στην Μητρόπολη Πειραιώς

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι βρίσκεται κοντά σε κάθε είδους φιλανθρωπικό ή κοινωνικό σκοπό. Σήμερα (5/12) ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Κώστας Γιαννούλης βρέθηκαν στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιώς.

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιά, Σεβασμιότατο κκ. Σεραφείμ, είχαν σήμερα το πρωί ο Τάσος Αυλωνίτης και ο Κώστας Γιαννούλης, συνοδευόμενοι από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Καραισκάκης ΑΕ», κ. Βασίλη Βασιλειάδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω τον δύο παικτών, παρέδωσε συνολικά πέντε μισθούς στον Μητροπολίτη Πειραιά, για να δοθούν σε πέντε διακόνους, τους οποίους αδυνατεί να πληρώσει η Ελληνική πολιτεία.

Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Πειραιά τόνισε πως είναι τιμή της πόλης να έχει τον Ολυμπιακό κοντά της. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιότατος κκ. Σεραφείμ δήλωσε: «Για εμάς είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε αυτή την ομάδα τον Ολυμπιακό, στην πόλη μας. Εγώ θέλω να πω, ότι δυστυχώς με τον καιρό τα προβλήματα αυξάνονται. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω και εσάς κ. Βασιλειάδη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη διότι μας βοηθάτε με τρόπο όχι μεταφυσικό αλλά ρεαλιστικό και ουσιώδη. Δεν εύχεστε απλώς αλλά υλοποιείται, εν χώρο και χρόνο. Και αυτή την στιγμή η βοήθεια σας είναι πολυσήμαντη διότι δεν δίνεται χρήματα στον Μητροπολίτη για να αυξήσει το βαλάντιο του, κάτι το οποίο θα ήταν εγκληματικό να το σκεφτεί κανείς, αλλά μισθοδοτείται πέντε νέους κληρικούς, οι οποίοι μπήκαν στην Εκκλησία με πόθο και ζήλο να διακονήσουν, τους οποίους η Ελληνική Πολιτεία δεν αναλαμβάνει να μισθοδοτήσει. Ταυτόχρονα μας βοηθήσατε πολύ στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, ενώ παράλληλα συμβάλλεται ακόμα πιο δυναμικά στα 19 συσσίτια της Μητροπόλεως, για τους ανθρώπους που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη».

Ο Μητροπολίητης στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να εκφράσω σε εσάς κ. Βασιλειάδη και στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και σε εσάς παιδιά (σ.σ Τάσος Αυλωνίτης και Κώστας Γιαννούλης), που είστε οι μάχιμοι οπλίτες του μεγάλου αυτού αθλητικού ομίλου, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου. Να ευχηθώ να έχετε πάντα θάρρος, τόλμη και ευψυχία και να εκπροσωπείται πάντα την πατρίδα μας σε αυτόν τον ευγενή χώρο του αθλητισμού, με σοβαρότητα με ευθύνη με αλήθεια και με αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Στην συνέχεια ο Κώστας Γιαννούλης δήλωσε ότι: «Θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που εγώ και ο Τάσος εκπροσωπούμε την ομάδα. Ήρθαμε να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε αυτόν τον αγώνα που κάνουνε, δείχνοντας έτσι και το κοινωνικό πρόσωπο που έχει η ομάδα. Γιατί στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά πράγματα που αν μπορούμε και πρέπει να βοηθάμε».

Από την πλευρά του ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε ότι :
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγώ και ο Κώστας βρισκόμαστε εδώ πέρα, δίνουμε βοήθεια σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι σαν αφανής ήρωες, η ομάδα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο για ακόμα μια φορά και είναι τιμή και χαρά σαν μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είμαστε εδώ πέρα και να δίνουμε εμείς αυτή τη βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους».

Στο τέλος ο Διευθύνων σύμβουλος της «Καραισκάκης ΑΕ»,Βασίλης Βασιλειάδης, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για τα λόγια του, είπε:

«Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, ήρθαμε εδώ να ενισχύσουμε το έργο του, με την μισθοδοσία των πέντε ιεροδιακόνων, παραδίδοντας του κατ΄ εντολή του προέδρου μας κ.Βαγγέλη Μαρινάκη τις τέσσερις επιταγές για την μισθοδοσία τους . Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος μας συμμετέχει στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά και στα συσσίτια και στις κατασκηνώσεις και στους Ναούς. Όπου μπορούμε να προσφέρουμε , είτε μάρμαρα να τοποθετηθούν, είτε μοκέτες να αγοραστούν είτε air-condition, είτε τρόφιμα για τα συσσίτια που είναι σημαντικό και δίνει μεγάλο βάρος ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί πάνω από όλα, πάνω από τα άψυχα πράγματα προέχει ο φτωχός, ο ανήμπορος σήμερα Πειραιώτης να βρει ένα πιάτο φαγητό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x