Stoiximan Super League

«Κάθε αποτυχία, μας φέρνει πιο κοντά»

Δεν πτοείται απ’ την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ και το -5 ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο φορ του Ολυμπιακού δίνει σύνθημα ανασύνταξης ενόψει ΠΑΣ και υπογραμμίζει πως είναι νωρίς για να βγει ο πρωταθλητής.

Σίγουρα η ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ «πλήγωσε» τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά επ’ ουδενί δεν καταθέτουν τα… όπλα!

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος εμφανίζεται βέβαιος πως το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι θα επιδράσει θετικά και θα συσπειρώσει την ομάδα, προκειμένου να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια -αρχής γενομένης απ’ το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα-, να καλύψει το -5 και να κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα!


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Συμφωνείς πως μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, είναι μονόδρομος οι επιτυχίες για τον Ολυμπιακό στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος;

«Σίγουρα, αυτή η ήττα μας πήγε λίγο πίσω. Από εδώ και πέρα πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να κοιτάξουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Αυτή η αποτυχία μπορεί να συσπειρώσει το τμήμα ώστε να βγει πιο δυνατός στη συνέχεια ο Ολυμπιακός;

«Κάθε αποτυχία, όπως και κάθε επιτυχία, φέρνει πιο κοντά την ομάδα. Αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για μας, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα».

Έχεις πίστη ότι μπορεί να υπερκαλυφθεί αυτή η διαφορά των 5 βαθμών στη συνέχεια;

«Σίγουρα, ακόμα το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Έχει ακόμα 20 αγωνιστικές, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να μπορέσουμε στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα των Ιωαννίνων. Είχε καλά αποτελέσματα, αλλά γνώρισε την ήττα την Τετάρτη από τον Λεβαδειακό. Τι εικόνα έχεις;

«Έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι κι ένας γνώριμός μου, ο κ. Γιάννης Πετράκης, τον οποίο τον είχα προπονητή. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, συγκροτημένη, αλλά, εντάξει, μέσα στο γήπεδό μας, δεν φοβόμαστε κανέναν και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x