Stoiximan Super League

Η σειρά του Αμπέντ

Αναλαμβάνει δράση ο Μεχντί Αμπέντ, καθώς ο προπονητής της Νιούκαστλ θα ανακοινώσει άμεσα την αποστολή για τα φιλικά και 22χρονος μέσος θέλει να τον πείσει ότι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Μετά τα ευχάριστα νέα στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ και την απόκτηση του Λουκ Στιλ σειρά παίρνει η υπόθεση Μεχντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό.

Ο Άγγλος γκολκίπερ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, καθώς υπέγραψε χθες το συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «πράσινους», οι οποίοι θα το αμείβουν με 150.000 ετησίως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Επιπλέον, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και του Κροάτη στόπερ, καθώς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για έναν χρόνο, ως δανεικός από τη Ντιναμό Μόσχας.

Πάμε τώρα, όμως στο ανοικτό μέτωπο. Ο Μεχντί Αμπέντ έχει ενημερώσει τον Νίκο Νταμπίζα πως θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να παραμείνει στην ομάδα και συγκεκριμένα ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Άλαν Πάρντιου να δώσει το «OK».

Ο προπονητή της Νιούκαστλ, στην οποία ανήκει ο Γαλλοαλγερινός μέσος- θα ανακοινώσει την Παρασκευή την αποστολή, που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Αυστραλία για φιλικά παιχνίδια και ο 22χρονος χαφ θα μιλήσει με τον 53χρονο τεχνικό για να το «ψήσει» να μην τον πάρει μαζί του, αν και χρησιμοποιήθηκε σε πρόσφατο φιλικό. Αυτή η συνομιλία θα γίνει πιθανόν σήμερα και σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Αμπέντ να τα πει με τον Πάρντιου την Πέμπτη θα το κάνει οπωσδήποτε την Παρασκευή, ώστε να ανοίξει τον δρόμο του εκ νέου δανεισμού στο «τριφύλλι».

Το θέμα Ρόσι καθυστερεί, διότι η Γιουβέντους τον προορίζει για αντάλλαγμα σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x