Stoiximan Super League

Η σειρά του Θανόπουλου

Η… παρέλαση των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη ΓΑΔΑ συνεχίζεται. Μετά τους Δημητρέλο και Νικολαΐδη, σειρά πήρε σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος. Για οφειλές 73 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Νίκος Θανόπουλος είχε σειρά να περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την Τρίτη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ (από τις 4 Φεβρουαρίου του 2009 μέχρι το Δεκέμβριο του 2009 ήταν στη θέση) πέρασε από την ασφάλεια για να λογοδοτήσει για τη μη απόδοση χρημάτων προς το Δημόσιο στη διάρκεια που βρισκόταν στην κεφαλή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ντέμης Νικολαΐδης (υπάρχει διαδικασία και με τον Σταύρο Αδαμίδη που κάνει τη στρατιωτική του θητεία), καθώς υπάρχει ζήτημα με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από την προεδρία της ομάδας από το 2004 και μετά.

Μένει να φανεί τι θα πει ο Νίκος Θανόπουλος στις αρχές και αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για οφειλές 73 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο (αφορούν τις οφειλές προ άρθρου 44 της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά: «Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435,21 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x