Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ήταν κατακόρυφη η άνοδος του Ολυμπιακού στο β’ μέρος»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στα πρόσωπα και τους λόγους που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Μπήκε ο Μπουχαλάκης και ο Ρόνι Λόπες και ήταν τελείως διαφορετικός ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και δεν μπορούσε, ενώ στο β’ μέρος δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Ήταν κατακόρυφη η άνοδος της απόδοσης του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ρέαμπτσιουκ έχει κάνει το καλύτερό του παιχνίδι, αφού πέρα από το γκολ έχει 2-3 σέντρες για γκολ στο ίδιο παιχνίδι. Πρώτος εγώ έλεγα ότι έχει πολύ καλή σέντρα, ενώ είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με την Αντβέρπ. Είχε πολύ καλή παρουσία χθες ο Ρέαμπτσιουκ, όπως και ο Λαλά που έχει ανέβει. Ήμουν ανάμεσα σε εκείνους που δεν είναι τυχαίος παίκτης, με τόσες παρουσίες στο γαλλικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για την προσφορά του Τικίνιο και για τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού ως πρώτου από τον όμιλό του: «Ο Τικίνιο έχει δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα και έχει δείξει πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό. Πλέον παίζεται η πρωτιά με την Αντβέρπ και παράλληλα θέλει να χάσει η Άιντραχτ στην Τουρκία από τη Φενέρ, για να περάσει η ομάδα ως πρώτη στους “16” στο Europa και να γλιτώσει έναν γύρο στα νοκ άουτ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x