Stoiximan Super League

Ιωαννίδης: «Μας έλειψε η ηρεμία και η υπομονή»

Ο Φώτης Ιωαννίδης απέδωσε στην έλλειψη καθαρού μυαλού το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό έλειψε το καθαρό μυαλό στο 1-1 με τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 97’ χάρη στο δικό του γκολ ισοφάρισης.

«Όλοι γνωρίζουμε πως τα νούμερα δεν κερδίζουν τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, αλλά ήταν κάτι που μας έλειψε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με ηρεμία και υπομονή παίρνοντας στο τέλος μόνο τον βαθμό. Πριν το παιχνίδι ήμασταν πεισμωμένοι για τους τρεις βαθμούς, αλλά μέσα στο ματς εκνευριζόμαστε εύκολα, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό, γιατί έχουμε τις δυνατότητες να σκοράρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πίστευα πως μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς, ήθελα να μεταδώσω αυτή την ηρεμία και στους συμπαίκτες μου για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο νεαρός φορ.

Όσο για το 2022 που φεύγει, είπε: «Πήραμε έναν τίτλο και αρχίσαμε τη σεζόν σε πολύ ψηλά επίπεδα. Η χρονιά τελειώνει με δύο απώλειες, αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε όπως πρέπει θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x