Stoiximan Super League

Ιωαννίδης: «Πιο σημαντική η νίκη - Θέμα χρόνου να ανέβουμε κι άλλο»

Στη νίκη του Παναθηναϊκού και όχι στην δική του απόδοση στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, που σημείωσε ότι σύντομα η ομάδα του θα βρεθεί εκεί που πρέπει.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, με 2-0, στην Λεωφόρο.

Με τον διεθνή επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «πράσινων», αλλά να επικεντρώνεται στην επικράτηση της ομάδας του, βάζοντας την προσωπική του απόδοση σε δεύτερη μοίρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωαννίδης στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το πως αισθάνεται μετά τα δύο γκολ του: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Εγώ είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Για την αυτοπεποίθηση που είχε: «Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι, μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οτιδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου».

Για το πως αξιολογεί την εμφάνιση της ομάδας και την επιστροφή στις νίκες: «Ίσως υπάρχει ένα μάγκωμα αυτή την περίοδο. Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα εξαφανιστεί και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε έναν καλό ρυθμό και να ανέβουμε εκεί που πρέπει στην βαθμολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x