Stoiximan Super League

Ιωνικός: Αποθέωση από 200 φίλους του για το «διπλό», μοίρασε «συγχαρητήρια» ο Τσιριγώτης!

Την αποστολή του Ιωνικού αποθέωσαν στη Νίκαια, μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, περίπου 200 φίλοι της ομάδας. Μοίρασε συγχαρητήρια ο Τσιριγώτης, ευχαριστήρια ανακοίνωση του κλαμπ προς τον Ατρόμητο.

Την αποθέωση περίπου 200 φίλων της ομάδας γνώρισε η αποστολή του Ιωνικού, μετά το σπουδαίο και ιστορικό «διπλό» (0-2) επί του Ατρομήτου.

Ο κόσμος των Νικαιωτών -όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία που σας μεταφέρει το sport-fm.gr- υποδέχτηκε την αποστολή έξω από το γήπεδο της Νεάπολης, αποθεώνοντας τους παίκτες, τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, καθώς και τον πρόεδρο, Γιάννη Τσιριγώτη.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των νεοφώτιστων, όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις, έδωσε το «παρών» και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μοίρασε «συγχαρητήρια» σε έναν-έναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ζητώντας τους να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη προέβησαν στην ίδια αξιέπαινη κίνηση όπως και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, εκδίδοντας ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση του Ατρομήτου. Οι «κυανόλευκοι» χαρακτήρισαν ως άψογη τη φιλοξενία της ομάδας του Περιστερίου, τονίζοντας ότι θα ανταποδώσουν στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια Τσιριγώτη, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του Ατρόμητου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και συνολικά τα μέλη της αποστολής μας στο γήπεδο του Περιστεριού και είναι αυτονόητη η ανταπόδοση και από τη δίκη μας πλευρά στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο γήπεδο της Νεάπολης».

Φωτογραφία από την υποδοχή της αποστολής του Ιωνικού από τους φίλους της ομάδας:

Ιωνικός: Αποθέωση από 200 φίλους του για το «διπλό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x