Stoiximan Super League

Ιωνικός: Επίσημη η επιστροφή-«βόμβα» του Άοσμαν - Μπάσιμο κι άλλης ελληνικής ομάδας μέχρι το φινάλε

Παίκτης του Ιωνικού και πάλι ο Αίας Άοσμαν, η επιστροφή του οποίου στους Νικαιώτες απέκτησε επίσημη μορφή. Μπάσιμο κι άλλης ελληνικής ομάδας για τον Σύρο άσο μέχρι το φινάλε!

Σαν να μην έφυγε ποτέ! Ο Αίας Άοσμαν αποτελεί επίσημα και πάλι παίκτη του Ιωνικού, σχεδόν δύο μήνες μετά το μεταξύ τους «διαζύγιο» και τη μετακόμιση του Σύρου μεσοεπιθετικού στην Άδανα Ντεμίρσπορ. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/8) την επιστροφή του 27χρονου άσου στις τάξεις της, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μείνει πρώτα ελεύθερος από το τούρκικο κλαμπ και εν συνεχεία να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με τους Νικαιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι είχε φτάσει στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης (17/8). Μάλιστα, στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Θοδωρής Τσιριγώτης, μέλος της διοίκησης και γιος του προέδρου του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη. Μια κίνηση που έχει τη δική της σημασία. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, μέχρι τελευταία στιγμή επιχειρείτο... μπάσιμο κι άλλης ελληνικής ομάδας. Εξού και οι χαμηλοί τόνοι που κρατούνταν στην υπόθεση από πλευράς «κυανόλευκων».

Ωστόσο, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των Νικαιωτών, ο Άοσμαν «έδειξε την επιθυμία του και το δέσιμό του με τον Ιωνικό». Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ολοκλήρωσε μια σπουδαία κίνηση, επαναφέροντας στο δυναμικό της τον περυσινό MVP της Super League 1 (34 συμ., 8 γκολ / 11 ασίστ)!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αίας Άοσμαν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Αίας ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα μας. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ο Σύριος μεσοεπιθετικός έδειξε την επιθυμία του και το δέσιμό του με τον Ιωνικό, επιστρέφοντας τελικά στην ομάδα μας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών και η κοινή πορεία, συνδυάστηκε με επιτυχίες. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στην κατηγορία όπου ανήκει τερμάτισε στην 7η θέση και έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Σε αυτή την εξαιρετική σεζόν, ο Αίας Άοσμαν ήταν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία.

Κατέγραψε 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ, προσφέροντας πολλά highlights μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, είχαν και ως αποτέλεσμα να ανακυρηχθεί ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν στην Super League!

Αίας Άοσμαν, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x