Stoiximan Super League

Εκπλήξεις στην αποστολή του Ιωνικού: Επιστρέφουν Τσιγκρίνσκι-Κάνιας με Ολυμπιακό!

Αποστολή με ειδήσεις στον Ιωνικό για το ματς με τον Ολυμπιακό. Επιστροφή για Τσιγκρίνσκι και Κάνιας, οι οποίοι είχαν μπει στο περιθώριο λόγω τιμωρίας.

Με Τσιγκρίνσκι και Κάνιας ο Ιωνικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν το βράδυ της Δευτέρας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση (3/1, 21:30) με τους «ερυθρόλευκους» και από την αποστολή που ανακοινώθηκε προέκυψαν ειδήσεις.

Κανονικά στις επιλογές είναι ο Ουκρανός στόπερ και ο Ισπανός χαφ, οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων το τελευταίο διάστημα λόγω τιμωρίας, που, όπως φαίνεται τελείωσε. Υπενθυμίζεται ότι είχαν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήταν η τελευταία του Ιωνικού πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Επίσης, επιστρέφει ο Μάντζης που ήταν τιμωρημένος (κάρτες) στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Παράλληλα, πρόκειται για την πρώτη παρουσία των Βαλεριάνου, Καμπράλ (ανακοινώθηκε σήμερα), οι οποίοι επέστρεψαν στους Νικαιώτες, αλλά και του Ρουμπουλάκου. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Τσίμπσαχ (αποβλήθηκε στο περασμένο παιχνίδι), αλλά και οι Μύγας, Ρομαό και Αντούνες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Εκτός και ο Σεμπά, ο οποίος πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή: Αρμάντο Περλέσι, Γιώργος Χριστοδουλής, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σίμο Ρουμπουλάκου, Βασίλης Πογοσιάν, Εμάνουελ Σάκιτς, Ζινεντίν Μασάς, Χρήστος Ιωαννίδης, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Αίας Άοσμαν, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Νίκος Ιωαννίδης, Τζέρσον Καμπράλ, Χρήστος Ελευθεριάδης, Βασίλης Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x