Stoiximan Super League

Ιωνικός: Η αισιοδοξία για το γηπεδικό και το «γκρουπ» των οκτώ στις ανανεώσεις

Αισιοδοξία εκφράζεται για το γηπεδικό από την πλευρά του Ιωνικού, που τρέχει παράλληλα το μέτωπο των ανανεώσεων. Πέντε οι «κλεισμένοι» και τρεις, οι περιπτώσεις των οποίων βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού εν όψει της νέας σεζόν, την οποία θα αγωνιστεί ύστερα από 14 χρόνια στα σαλόνια της Super League 1.

Όπως είναι λογικό η ομάδα της Νίκαιας «καίγεται» να τη βρει αυτό το ιστορικό ραντεβού στο «σπίτι» της. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στο πειραιώτικο σωματείο αισιοδοξούν ότι θα γίνουν οι βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται (σκέπαστρο, τουρνικέ, ηλεκτρονικό εισιτήριο, σύστημα καμερών), προκειμένου το γήπεδο της Νεάπολης να είναι στη διάθεσή τους από την αρχή της νέας σεζόν. Κι αυτό διότι βλέπουν μια θετική ανταπόκριση και κινητοποίηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ύστερα κι από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα (έχοντας ως βασικό «παραλήπτη» αυτής τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Λεγάκη).

Ωστόσο, το γηπεδικό αποτελεί ένα κομμάτι της καθημερινότητας του Ιωνικού, ο οποίος, επαναλαμβάνεται, ότι κινείται προς πάσα κατεύθυνση. Με τις «προσθήκες» των Γιάννη Ξανθόπουλου ως Τεχνικού Διευθυντή και του Γιώργου Κασναφέρη σε οργανωτικό ρόλο, να έχουν κλειδώσει και να απομένουν απλώς οι αντίστοιχες ανακοινώσεις, το «βάρος» μεταφέρεται στο χτίσιμο του ρόστερ.

Αρχικά, σε ό, τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, υπάρχει ένα «γκρουπ» οκτώ ποδοσφαιριστών, οι περιπτώσεις των οποίων είναι είτε τελειωμένες (ως προς το θετικό) είτε έχουν προχωρήσει αρκετά, ώστε να γίνουν τέτοιες.

Οι πέντε σίγουροι για να συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα είναι οι Σπύρος Φουρλάνος, Κώστας Τσιριγώτης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Λευτέρης Ματσούκας και Γιώργος Μάναλης. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εκείνες των δύο τερματοφυλάκων, Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου και Παναγιώτη Γκίνη (τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022) συνοδεύονται ακόμη από ένα «ερωτηματικό». Πάντως, θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρε.

Σε ό, τι αφορά τα νέα πρόσωπα, τα οποία θα βρεθούν στη Νίκαια, έχει επισημανθεί ότι τα ονόματα που απασχολούν (και προτείνονται) είναι πολλά. Υπάρχουν εκείνα, που φαίνεται πως βρίσκονται πιο κοντά, όπως του Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος αρέσει πολύ στη Νίκαια από την περασμένη σεζόν, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο.

Με όλες τις παραπάνω -και όχι μόνο- υποθέσεις, βέβαια, να αναμένεται να τελεσφορήσουν... μαζεμένες. Εξάλλου, για τις 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας (ύστερα από τα εργομετρικά, τις αιματολογικές εξετάσεις και τις πρώτες προπονήσεις που θα γίνουν στην Αττική) έχει δρομολογηθεί να διεξαχθεί στον Βώλακα Δράμας. Υπενθυμίζεται ότι βασική επιθυμία του τεχνικού του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανού, αποτελούσε η δυνατότητα της ομάδας του να έχει στη διάθεσή της ανά πάσα στιγμή ένα γήπεδο-προπονητικό, προϋπόθεση που ικανοποιείται στην εν λόγω τοποθεσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x