Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μια ανάσα από τις ανακοινώσεις παικτών, προτάθηκε ο Ρουμπουλάκου

Έφτασε η ώρα για τις πρώτες ανακοινώσεις παικτών στον Ιωνικό, στον οποίο προτάθηκε ο Σίμος Ρουμπουλάκου. Δέσμευση του Δημάρχου ότι οι Νικαιώτες θα παίξουν στο γήπεδό τους από την 1η αγωνιστική.

Έτοιμοι για τις πρώτες τους ανακοινώσεις παικτών είναι στον Ιωνικό!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι «κυανόλευκοι» πρόκειται να επισημοποιήσουν -από τη Δευτέρα (14/6) κιόλας- την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Super League 1, ύστερα από 14 χρόνια.

Στον Ιωνικό συνεχίζουν να εξετάζουν καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Να σημειωθεί ότι κοιτούν εφικτούς στόχους, κάτι που μεταφράζεται και στις κινήσεις και στις επαφές τους.

Ταυτόχρονα, είναι αρκετά τα ονόματα που προτείνονται στη Νίκαια. Για παράδειγμα, εσχάτως προέκυψε εκείνο του Σίμου Ρουμπουλάκου, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Αράντ. Ο 29χρονος μπακ αγωνιζόταν στη Ρουμανία από τον Ιανουάριο του 2020, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Απόλλωνα Σμύρνης -όπου συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Σπανό-, Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας παίκτης που κάνει στον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο οι πρώτοι στόχοι του τελευταίου για το αριστερό άκρο της άμυνας ακούν στα ονόματα «Γιώργος Βαλεριάνος» και «Διαμαντής Χουχούμης». Βέβαια, δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις. Ειδικά του πρώτου, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος με την Πάφο. Μάλιστα, οι Βαλεριάνος και Ρουμπουλάκου συνυπήρξαν στο ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπό την καθοδήγηση του Σπανού (το 2016).

Σε ό,τι αφορά το άλλο άκρο της άμυνας, βασικό στόχο αποτελεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, το μέλλον του οποίου βέβαια στην ΑΕΚ (εκπνέει το συμβόλαιό του) δεν έχει ξεκαθαρίσει. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει ένα update στη λίστα των ανανεώσεων. Πέρα από τις τελειωμένες υποθέσεις των Σπύρου Φουρλάνου, Κώστα Τσιριγώτη, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Γιώργου Μάναλη, αλλά και την περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα, που βρίσκεται κοντά αλλά δεν έχει κλείσει, οι Νίκος Μουστάκης και Βασίλης Πογοσιάν φαίνεται πως... προσεγγίζουν την παραμονή τους στη Νεάπολη. Ταυτόχρονα, το ερωτηματικό που υπήρχε με την περίπτωση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, μπορεί να μεταφραστεί πλέον και ως μια απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Τέλος, στο «μέτωπο» του γηπεδικού υπάρχει δέσμευση από τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, για το ότι η ομάδα θα μπορεί αγωνιστεί στην έδρα της από την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός έχει αρχίσει ήδη κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και από τον Δήμο τα πιο σημαντικά έργα, τα οποία χρειάζονται προκειμένου να δοθεί η άδεια από τη διοργανώτρια Αρχή. Εξάλλου, θυμίζουμε, ότι μετά την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι Νικαιώτες, είχαν δει ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή, με την οποία βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

Παράλληλα, τις προηγούμενες μέρες κλιμάκιο της Λίγκας επισκέφτηκε το γήπεδο. Επρόκειτο για μια πρώτη συνάντηση, όπου η διοίκηση του Ιωνικού ενημερώθηκε για όλα τα οργανωτικά -και όχι μόνο- θέματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να εκδοθεί η άδεια. Μάλιστα, την Τετάρτη (16/6) αναμένεται η επίσκεψη αντιπροσωπείας των «κυανόλευκων» στα γραφεία της Λίγκας, όπου πέρα από τη συζήτηση των δύο πλευρών θα λάβει χώρα κι ένα σεμινάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x