Stoiximan Super League

Με τους τρεις «νέους», αλλά χωρίς Γούλερι και Σόουζα ο Ιωνικός κόντρα στον Άρη

Με τους Μάνο, Μπουενά και Αλέν, αλλά χωρίς τους Γούλερι και Σόουζα θα υποδεχτεί τον Άρη ο Ιωνικός.

Ενισχυμένος -αλλά και με δύο απουσίες- θα υποδεχτεί τον Άρη ο Ιωνικός το Σάββατο (4/2, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει την αποστολή. Σ' αυτήν δεν υπολογίζονται ο Κέιν Γούλερι, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στον έσω πλάγιο στη νίκη (0-2) επί της Λαμίας και προβλέπεται να απουσιάσει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, καθώς και ο Ούγκο Σόουζα που έχει ξεκινήσει τρέξιμο μετά το οστικό οίδημα που υπέστη και θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (χωρίς να είναι σίγουρη η παρουσία του).

Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανόλευκων», ήτοι ο Δημήτρης Μάνος, καθώς και οι Μπόμπι Αλέν και Ρασίντ Μπουενά.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αλέν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Μπουενά, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x