Stoiximan Super League

Ιωνικός: Τα εισιτήρια με τον Άρη - Δεν ανοίγει θύρα για τους φιλοξενούμενους

Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ιωνικός-Άρης (4/2, 19:00), με τους Νικαιώτες να ενημερώνουν για τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων.

Στη διάθεση του κόσμου του Ιωνικού τέθηκαν από την Τετάρτη (1/2) τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο (4/2, 19:00).

Όπως ενημέρωσαν οι «κυανόλευκοι» εξηγώντας παράλληλα τη διαδικασία διάθεσης, θα ισχύσει ότι και στις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις τους, δηλαδή δεν θα ανοίξει θύρα για φιλοξενούμενους οπαδούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται τα εισιτήρια για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη (04/02, 19:00).

Παίρνω το εισιτήριό μου και γίνομαι ο 12ος παίκτης της ομάδας! Ιωνικός και κόσμος θα πορευτούν μια γροθιά για ένα ακόμη παιχνίδι. Με τη φωνή μου και μόνο, στηρίζω την αγαπημένη μου ομάδα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα αγοράς μέχρι και τριών εισιτηρίων ακόμη, ενώ οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν αγοράσει εκ νέου εισιτήριο σε αγώνα της φετινής σεζόν (κάτι που θα μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος) θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίων είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η καταχώριση του ΑΜΚΑ.

Ενημερώνουμε τους φίλους του Άρη να μην παρευρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης. Όπως και στα περασμένα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν, έτσι και σε αυτό δεν θα ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η απόφαση αυτή!

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο από τα γραφεία του γηπέδου μας, στη Θύρα 8 (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x