Stoiximan Super League

Ιωνικός: Καθυστερεί, αλλά παραμένει «ζωντανό» του Μπάσα – Συνεχίζει να κοιτάει για τερματοφύλακα

Δεν αναμένεται να έρθει εντός της Παρασκευής (2/7) στην Ελλάδα για τον Ιωνικό ο Βούλνετ Μπάσα, με τους Νικαιώτες ωστόσο να εκφράζουν τη σιγουριά τους για την ευόδωση του ντιλ.

Συνεχίζεται το μεταγραφικό… φορτσάρισμα στον Ιωνικό, ο οποίος την Τετάρτη (30/6) προκάλεσε αίσθηση με την απόκτηση του Αλεξίς Ρομαό. Οι Νικαιώτες έτρεχαν -και συνεχίζουν να το κάνουν- παράλληλα πολλές περιπτώσεις, έχοντας ως στόχο -όπως τόνισε στο sport-fm.gr ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός- να είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μέχρι την αναχώρηση για τον Βώλακα Δράμας (11/7), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δύο εξ αυτών και οι Βούλνετ Μπάσα και Μπόγιαν Σαράνοφ.

Αρχικά, σε ό, τι αφορά τον πρώτο, οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές όχι μόνο να έχουν δώσει τα χέρια, αλλά ο 30χρονος χαφ (αδερφός του πρώην άσου του Άρη, Μίγκεν Μπάσα) να έρχεται την Παρασκευή (2/7) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους». Εντέλει, κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά τη σημερινή μέρα, δεν αναμένεται να συμβεί. Το βράδυ της Πέμπτης (1/7) υπήρξε ένα πολωνικό δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι ο Μπάσα πρόκειται να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Γκόρνικ Λέζνα. Ωστόσο, στη Νίκαια περιμένουν ακόμη τον παίκτη, εκφράζοντας τη σιγουριά τους για το ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθεί στη χώρα μας, προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός συνεχίζει να ψάχνει και τερματοφύλακα. Η υπόθεση «Σαράνοφ» -παρά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών- ναυάγησε, λόγω επιπλέον οικονομικών απαιτήσεων που προέκυψαν. Με τον 33χρονο πορτιέρε να υπογράφει τελικά στη Λαμία. Ωστόσο, η ομάδα της Νίκαιας εξέταζε ταυτόχρονα κι άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, τις οποίες και συνεχίζει να δουλεύει.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Ντάλσιο. Ο 25χρονος δημιουργικός χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ιωνικό και είναι αρκετά πιθανό οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να ευοδωθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x