Stoiximan Super League

Πάει για εξτρέμ ο Ιωνικός

Για την αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο τραυματισμός του Θεοδόση Μαχαίρα, κινούνται στον Ιωνικό. Πρωταρχικός στόχος των «κυανόλευκων» είναι να αποκτηθεί παίκτης μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (31/8).

Στην αναζήτηση ενός εξτρέμ βρίσκονται στον Ιωνικό.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/8) ο Θεοδόσης Μαχαίρας, επιβεβαίωσε τους φόβους για σοβαρή ζημιά. Με τον 21χρονο άσο να έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Κάτι που αναγκάζει τους νεοφώτιστους να κινηθούν για την άμεση αναπλήρωση του κενού που αφήνει.

Πρόκειται για μια θέση, στην οποία οι «κυανόλευκοι» ήταν καλυμμένοι. Ωστόσο, πλέον είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν τις επιλογές που υπάρχουν, καταρχάς μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της Τρίτης (31/8).

Επιδίωξη των ανθρώπων του Ιωνικού είναι ο παίκτης που σχεδιάζεται να αποκτηθεί να μην είναι καιρό ανενεργός. Κάτι που σημαίνει ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο τόσο ενός δανεισμού, όσο και της συνεργασίας τους με κάποιον που θα μείνει μέχρι και την Τρίτη -ή να έμεινε εσχάτως- ελεύθερος από το κλαμπ του. Η δεύτερη περίπτωση συνδέεται και με την περίοδο των ελευθέρων, η οποία αρχίζει από την Τετάρτη (1/9), εάν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο και εφικτό άμεσα. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει δεδομένη η πρόθεση της ομάδας της Νίκαιας ο εξτρέμ που πρόκειται να αναπληρώσει το κενό του Μαχαίρα, να μην χρειαστεί καιρό να βρει ρυθμό.

Από εκεί και πέρα, αυτή -εκτός απροόπτου- αναμένεται να είναι κι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ιωνικού. Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ -πριν από τον τραυματισμό του Μαχαίρα- είχαν πάρει την απόφαση να μην κινηθούν για άλλη απόκτηση. Κάτι που αφορούσε και τη θέση του σέντερ φορ, για την οποία βρίσκονταν σε αναζήτηση μιας καλής περίπτωσης, η οποία θα συμπλήρωνε την τριάδα με τους Ροτζέριο Τουράμ και Γιώργο Μάναλη. Εξάλλου, πιστεύεται ότι μπορούν να δοθούν λύσεις κι εκ των έσω (π.χ. Άοσμαν, Λένις) στην εν λόγω θέση.

Βέβαια, «παράθυρο» για κάποια κίνηση-έκπληξη της τελευταίας στιγμής -όπως και στις περισσότερες ομάδες-, πάντα θα υπάρχει. Επομένως, δεν πρέπει να αποκλειστεί ότι θα υπάρξει τέτοια και στον Ιωνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x