Stoiximan Super League

Σοκ με Μαχαίρα: Υπέστη ολική ρήξη χιαστού!

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι που υπήρχαν στον Ιωνικό για τον Θεοδόση Μαχαίρα. Οι εξετάσεις του νεαρού άσου έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη προσθίου χιαστού.

Σοβαρός αποδείχθηκε -όπως εξ αρχής υπήρχαν φόβοι- ο τραυματισμός του Θεοδόση Μαχαίρα. Ο νεαρός άσος, που έχει δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ στον Ιωνικό, χτύπησε στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς λοιπόν η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε από τον Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου επιβεβαίωσε τις ανησυχίες, καθώς έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Έτσι, θα υποβληθεί πλέον στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον Λάκη Νικολάου. Εν συνεχεία, θα αρχίσει η αποκατάστασή του, με το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση να υπολογίζεται γύρω στους έξι μήνες.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θεοδόσης Μαχαίρας, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Τα επόμενα βήματα είναι η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και ακολούθως θα υπάρξει η αποκατάσταση του.

Θεοδόση μείνε δυνατός, είμαστε δίπλα σου!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x