Stoiximan Super League

Πάει για Γούλερι ο Ιωνικός

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, o Ιωνικός δρομολογεί την απόκτηση του 27χρονου Άγγλου εξτρέμ, Κέιν Γούλερι.

Την επόμενη μεταγραφική του κίνηση τρέχει ο Ιωνικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι «κυανόλευκοι» δρομολογούν την απόκτηση του Κέιν Γούλερι, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή τους τη χειμερινή περίοδο (μετά τις επιστροφές των Βαλεριάνου και Καμπράλ, καθώς και την απόκτηση του Ρουμπουλάκου).

Πρόκειται για 27χρονο Άγγλο εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σακάριασπορ. Στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη σκωτσέζικη Μάδεργουελ (38 συμ., 3 γκολ/4 ασίστ), σημειώνοντας ένα τέρμα σε 16 εμφανίσεις.

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του -κυρίως σε Championship, League One και League Two- φορώντας, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Μπόλτον (24 συμ., 3 γκολ/2 ασίστ), Νοτς Κάουντι (5 συμ.), Γουίγκαν (1 συμ.), Σουίντον Τάουν (110 συμ., 14 γκολ/14 ασίστ), Τράνμιρ Ρόβερς (52 συμ., 11 γκολ/3 ασίστ), Φόρεστ Γκριν (19 συμ., 4 γκολ/5 ασίστ) και Τάμγουορθ (19 συμ., 2 ασίστ). Όπως δείχνουν και τα στατιστικά του, μπορεί να συμβάλει στο παραγωγικό κομμάτι. Επίσης, διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ εάν και δεξιοπόδαρος τελειώνει τις φάσεις και με το αριστερό.







Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός εξετάζει και την περίπτωση απόκτησης ενός φορ (όπως αρχικά είχε σχεδιάσει για τη χειμερινή περίοδο). Υπόθεση, βέβαια, που σχετίζεται και με το κατά πόσο θα παραμείνει ή όχι ο Νίκος Ιωαννίδης στις τάξεις του.

Τέλος, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-2) από τον Ολυμπιακό, οι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας -που επέστρεψαν μετά την τιμωρία τους για το πειθαρχικό παράπτωμα που είχαν υποπέσει- θα συνεχίσουν κανονικά στους Νικαιώτες. Κάτι που προφανώς επηρεάζει και το μεταγραφικό κομμάτι, αφού τελικά δεν θα χρειαστεί να γίνουν άλλες κινήσεις για τις θέσεις τους.

Το αποτέλεσμα με τους «ερυθρόλευκους» διατήρησε ουραγό και σε πολύ δύσκολη θέση τον Ιωνικό, ο οποίος ευελπιστεί πως μέσα από τις επιστροφές παικτών (απουσίαζαν πέντε, είτε με τιμωρία είτε με τραυματισμό, κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ), τη μεταγραφική ενίσχυση και φυσικά τη δουλειά που συνεχίζεται, θα μπορέσει να φορτσάρει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x