Stoiximan Super League

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Εξάποντη» μάχη επιβίωσης στη Νίκαια

Μεγάλη μάχη για την παραμονή τους στη Stoiximan Super League δίνουν στη Νίκαια οι Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Σέντρα στις 19:15.

Από τις λεγόμενες «εξάποντες μάχες επιβίωσης» λαμβάνουν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (29/4, 19:15) στο γήπεδο της Νεάπολης, εκεί όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD, ραδιοδωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενήμερωση από το sport-fm.gr.

Από το +2 από τον Ιωνικό και τη ζώνη του υποβιβασμού (που βρίσκονται οι Νικαιώτες) ξεκινά αυτήν τη μάχη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (22/4) επικράτησε 3-2 φιλοξενώντας τον Παναιτωλικό και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από δώδεκα αγωνιστικές και πήρε σημαντική«ανάσα», ενώ στην προσπάθειά του για παραμονή (που έμπλεξε ύστερα από το ντεφορμάρισμά του μετά τον Γενάρη) στις δύο τελεταίες «στροφές» υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική έδειξαν αγωνιστικό χαρακτήρα και επέστρεψαν στο φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας το «Χ» (2-2). Έπεσαν μεν εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ωστόσο κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Κι αυτό διότι τους δύο από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες τους τους δίνουν στο γήπεδο της Νεάπολης, εκεί που μετρούν τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις τους (εξάλλου έχουν γίνει σχετικά καλέσματα από τη διοίκηση Τσιριγώτη προς τους φιλάθλους του Ιωνικού για να σπεύσουν στο γήπεδο). Την τελευταία αγωνική υποδέχονται τη Λαμία, ενώ ενδιάμεσα ταξιδεύουν στην Κρήτη για να παίξουν με τον ΟΦΗ.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει για τον Ιωνικό στις υπηρεσίες του Φαντιγκά (που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα), ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των Playouts και αυτόματα δηλώθηκε να εκτίσει στο επόμενο ματς, δηλαδή αυτό με τον ΠΑΣ. Εκτός και ο Καμπράλ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, επιστρέφουν οι Σούλης και Ριένστρα, ενώ ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυμαυτίες Κιάκο, Καραχάλιο και Λεό.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης - Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος - Κάνιας, Σάκιτς, Μασάς - Σεμπά, Μάντζης, Γούλερι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Λιάσος, Τζίνο, Παμλίδης - Ρεσέρο, Μπάλαν, Μορέιρα.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Βεργέτης
4ος διαιτητής: Πολυχρόνης
VAR: Γκάμαρης, Σαμοΐλης

Ισόπαλα έληξαν τα δύο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας (2-2 στη Νίκαια στον πρώτο γύρο και 0-0 στα Γιάννενα στον δεύτερο).

Σε 5 συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ιωνικό:

2 νίκες Ιωνικός

3 ισοπαλίες

- νίκες ΠΑΣ Γιάννινα

ΓΚΟΛ: 7-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x