Stoiximan Super League

Τελειώνει και του Μασάς στον Ιωνικό

Ο Zινεντίν Μασάς αναμένεται τη Δευτέρα (27/6) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού, με τους «κυανόλευκους» να ολοκληρώνουν ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Φορτσάρει μεταγραφικά ο Ιωνικός! Η ομάδα της Νίκαιας, μετά την απόκτηση του Χαβιέρ Μεντόσα, ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Ζινεντίν Μασάς. Μάλιστα, ο 26χρονος επιτελικός χαφ αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (27/6), προκειμένου -πιθανότατα την επόμενη μέρα- να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία από τις αρχές Ιουνίου, με τους «κυανόλευκους» να έχουν κινηθεί για την απόκτησή του και κατά την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση για τον Ιωνικό. Ο υψηλόσωμος χαφ (1,85μ.) κατά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Νάπολι στη Χόνβεντ της Ουγγαρίας (24 συμ., 3 γκολ). Πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο στη Γαλλία, έχοντας παρουσία σε Τουλούζ (26 συμ., 2 γκολ/2 ασιστ) και Μαρσέιγ (12 συμ., 1 γκολ). Βέβαια, στο ελληνικό κοινό το όνομα του Μασάς δεν είναι και τόσο άγνωστο, μιας και στα τέλη του 2017, όταν αγωνιζόταν στην Τουλούζ, φέρεται να είχε μπει στο «κάδρο» για τον Ολυμπιακό μέσω του Φρανσουά Μοντεστό. Τελικά, εάν και αποχώρησε από τη γαλλική ομάδα, δεν ήρθε στη χώρα μας, αφού έκανε το μεγάλο βήμα για τη Νάπολι τον Ιανουάριο του 2018. Ωστόσο, δεν φόρεσε ποτέ σε επίσημο αγώνα τη φανέλα του ιταλικού κλαμπ, καθώς δόθηκε δανεικός, κατά σειρά, σε Κάρπι, Κροτόνε, Κοσέντζα, Φένλο και Χόνβεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x