Stoiximan Super League

Τέλος από Ιωνικό οι Μεντόσα και Κοκκίνης!

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Χαβιέ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον Ιωνικό. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Φεντερίκο Μίλο (αλλά και τον Γιώργο Βαλεριάνο που είχε προηγηθεί), οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν ότι λύθηκαν κοινή συναινέσει και τα συμβόλαια των Χαβιέ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μία από τις αρκετές φετινές δυνατές μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει με τη συνολική του εικόνα. Να σημειωθεί ότι σε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είχε δύο γκολ, αμφότερα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο). Από την άλλη, ο νεαρός εξτρέμ μέτρησε μόλις τρία λεπτά, ως αλλαγή στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ έκτοτε συνήθως βρισκόταν εκτός αποστολής.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Μεντόσα και Σωτήρη Κοκκίνη.

Η οικογένεια του Ιωνικού ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x