Stoiximan Super League

Προπονήσεις με τον Ιωνικό ο Ρουμπουλάκου

Ο Σίμος Ρουμπουλάκου συμμετέχει στις προπονήσεις του Ιωνικού και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους Νικαιώτες.

Και πάλι στη δουλειά έχουν επιστρέψει από την Τρίτη (22/11) οι παίκτες του Ιωνικού. Μάλιστα, εσχάτως στις προπονήσεις των Νικαιωτών συμμετέχει και ο Σίμος Ρουμπουλάκου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Σπανός, γνωρίζει τον 30χρονο αριστερό μπακ από το κοινό τους πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον είναι πιθανό να συνεργαστούν και στον Ιωνικό. Άλλωστε, είναι μια θέση που ψάχνει ενίσχυση η ομάδα της Νίκαιας, στην οποία είχε προταθεί ο παίκτης και κατά το παρελθόν.

Ο Ρουμπουλάκου αγωνιζόταν στη Ρουμανία από τον Ιανουάριο του 2020, αρχικά με την Αράντ κι εν συνεχεία με τη Τσίντια, από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Είχαν προηγηθεί τρία χρόνια (2017-2020) στην αλβανική Κουκέσι, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2017 και το Κύπελλο το 2019, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει κατά σειρά σε Τρίγλια Ραφήνας, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, καθώς και στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x