Stoiximan Super League

Ιωνικός: Τέσσερα νέα κρούσματα, ο ένας ποδοσφαιριστής – Η αποστολή για ΠΑΣ

Τέσσερα νέα κρούσματα -το ένα αφορά παίκτη- ανιχνεύθηκαν στον Ιωνικό, που ανακοίνωσε την αποστολή του για τον ΠΑΣ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Βαφέας, επιστρέφει ο Τουράμ, πρώτη συμμετοχή για Μάντζη.

Την ανίχνευση τεσσάρων νέων κρουσμάτων κορωνοϊού ανακοίνωσε τη Δευτέρα (3/1) ο Ιωνικός. Αυτά αφορούν έναν ποδοσφαιριστή, δύο μέλη του επιτελείου και ένα του προσωπικού της ομάδας. Τα ονόματα των νοσούντων δεν έγιναν γνωστά, ενώ όλοι τους βρίσκονται σε απομόνωση και ακολουθούν τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (4/1, 17:15) για τη 16η αγωνιστική της Super League 1, ενώ εν συνεχεία ανακοίνωσαν και την αποστολή τους. Σ' αυτή δεν βρίσκεται ο Νίκος Βαφέας, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις ερχόμενες ημέρες. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση δεύτερου βαθμού που είχε υποστεί, ενώ την πρώτη του συμμετοχή σ' αυτή θα πραγματοποιήσει το νέο απόκτημα των Νικαιωτών, Βασίλης Μάντζης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κιάκος, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x