Stoiximan Super League

Τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον Ιωνικό

Τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ετοιμάζουν πυρετωδώς στον Ιωνικό, με τη διοίκηση Τσιριγώτη να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Δημήτρη Σπανό. Προχωρούν οι διαδικασίες για νέο βοηθητικό.

Προγραμματισμός στο… φουλ για τον Ιωνικό. Η επόμενη μέρα της οριστικής συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης Τσιριγώτη και του Δημήτρη Σπανού για συνέχιση της συνεργασίας τους έχει βρει τις δύο πλευρές να ετοιμάζουν πυρετωδώς την ομάδα της Super League 1.

Ο πρόεδρος του κλαμπ, Γιάννης Τσιριγώτης, βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον 51χρονο τεχνικό, η ανακοίνωση της παραμονής του οποίου είναι θέμα ημερών. Στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως είναι λογικό, ξεχωρίζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Βέβαια, είναι ακόμη νωρίς για να ειπωθεί κάτι για κλεισμένες υποθέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ονόματα που απασχολούν, τη στιγμή που προτείνονται και αρκετές περιπτώσεις παικτών. Παράλληλα, οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» τρέχουν και το κομμάτι των ανανεώσεων, έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Ένας εξ αυτών και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που αποτέλεσε βαρόμετρο στην πορεία ανόδου (η απουσία του ήταν εμφανής στα πρώτα ματς των Playoffs) και ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση και με τον κόουτς Σπανό.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, για τους νεοφώτιστους προχωρούν οι διαδικασίες, ώστε να αποκτήσουν ένα νέο βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χόρτο. Να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν, οι προπονήσεις γίνονταν τόσο στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, όσο και στο «Παντελής Νικολαΐδης» στα παλιά λατομεία της Νίκαιας, που έχει πλαστικό τάπητα και το οποίο υπολογίζεται σε πρώτη φάση για τις προπονήσεις της ομάδας.

Εξάλλου, οι υποδομές του Ιωνικού είναι ένα κομμάτι που απασχολεί έντονα τη διοίκηση Τσιριγώτη από το 2018, όταν και ανέλαβε. Έκτοτε, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του γηπέδου της Νεάπολης, η οποία κορυφώθηκε με τον υβριδικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς που τοποθετήθηκε πέρυσι. Ενώ, θα ολοκληρωθούν ορισμένες ακόμα βελτιωτικές εργασίες εν όψει και της παρουσίας του κλαμπ στη Super League 1, για τις οποίες επίσης η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με τον Δήμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x