Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κακός για τον Ολυμπιακό ο ορισμός του Ελβετού διαιτητή από την UEFA»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά και την ανακοίνωση της αποστολής και τις δοκιμές στην προπόνηση που παραπέμπουν ως επικρατέστερο σχηματισμό εκείνον με τους τρεις στόπερ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως κατά την άποψή του ο ορισμός του Ελβετού διαιτητής Σάντρο Σέρερ από την UEFA για τον αυριανό αγώνα με την Αταλάντα «δεν είναι ένα καλό νέο για τον Ολυμπιακό, με το σκεπτικό ότι τρεις φορές έχουν έρθει Ελβετοί διαιτητής και τον έχουν παίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα και σε όλες τις περιπτώσεις είχε σοβαρά παράπονα. Από τον Σαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1, από τον Γιάκοτεπ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (ισοφάριση Σισέ στις καθυστερήσεις) και Σνίντερ στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 (με γκολ του Χασάν στο 91’) με αποβολή του Ομάρ είκοσι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα».

Τέλος, τόνισε ότι για τα Κύπελλα Ευρώπης εδώ και δεκατρία χρόνια δεν έχει οριστεί ποτέ Ελβετός διαιτητής σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο δε Σάντρο Σέρερ σφύριξε τις προάλλες το Ζενίτ-Γιουβέντους 0-1, όπως έχει παίξει Βοσνία-Ιταλία 0-3.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x