Stoiximan Super League

Καλτσάς: «Δεν θα φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό - Πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του Νίκου Καλτσά στη βράβευσή του ως MVP του αγώνα του Αστέρα με τον Βόλο.

Ο Νίκος Καλτσάς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του Αστέρα επί του Βόλου, με τον Έλληνα εξτρέμ να μοιράζει την ασίστ στον Μιριτέλο για το γκολ του στο 90’.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μια διάκριση και για εμένα. Η ομάδα μας όμως δεν στηρίζεται πάντα σε έναν παίκτη. Στηρίζεται στο σύνολο. Έτσι φτιάχνεται η ομάδα και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα μας θα δουλέψει όλη την εβδομάδα τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν θα φοβηθούμε, θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πιστεύω να πάρουμε κάτι θετικό».

Για τον στόχο της ομάδας και τα playoffs: «Εγώ δεν θα πω για playoffs ακόμα, έχουμε ακόμη οκτώ παιχνίδια. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μόλις έρθει το τελευταίο ματς θα δούμε που θα βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι η ομάδα δουλεύει καλά και στο προηγούμενο διάστημα και σε αυτό που θα έρθει και πιστεύω οι στόχοι να επιτευχθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x