Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Καλύτερα να κερδίζει 1-0 τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός, παρά 0-0 με τον Ατρόμητο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, στην προσπάθειά του να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, πολύ πιο σημαντική από ό,τι φαίνεται. Ας λένε για 1-0 με τον Ιωνικό. Είναι καλύτερο να κερδίζεις με 1-0, από το να έρχεσαι 0-0 με τον Ατρόμητο. Στην οικονομία του πρωταθλήματος, αυτές οι νίκες είναι σπουδαίες. Μετράει πολύ αυτό το αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που δεν τον πήγαινε τον Ολυμπιακό. Η μοναδική στιγμή που του χαμογέλασε η τύχη ήταν το γκολ. Έχασε μία σειρά από ευκαιρίες και είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Έτσι, όμως, κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά του από την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Να πούμε και ένα μπράβο στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι πάντα εκεί όποτε τον χρειάζεται η ομάδα. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ρευστό το σκορ, σε ένα παιχνίδι που ο Ιωνικός είχε κάνει δύο αντεπιθέσεις για δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σοβαρός, ο καλύτερος αμυντικός στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού. Αποτελεί παράδειγμα με τη ζωή, την προπόνηση και τη διατροφή που κάνει για κάθε νεαρό παίκτη. Επίσης, για τον Γκάρι Ροντρίγκες έδειξε πόσο πολύ τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Θα έπρεπε, πάντως, εκείνος και ο Αγκιμπού να είναι περισσότερο ομαδικοί. Ο Αγκιμπού έχει τα πλεονεκτήματά του, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και παίζει με το σπαθί του. Είδαμε και γιατί δεν παίζει ο Κούντε. Τον είδατε να κάνει κάτι σπουδαίο;», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κατάσταση των πέντε ποδοσφαιριστών (Κούντε, Παπασταθόπουλος, Γκάρι Ροντρίγκες, Ρέαμπτσιουκ και Μαντί Καμαρά) που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Καμερούν, ο Κούντε δεν θα πάει στην εθνική του, επειδή θα μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x