Stoiximan Super League

Καμία… ταλαιπωρία

Για 52η φορά, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θυμήθηκαν τα παλιά, μεγάλη Παρασκευή, στο γήπεδο της Νίκαιας. Νικητής ο Ταλαιπωριακός, 4-3 τον Βραδυποριακό.

Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, έδωσαν τον αγώνα θεσμό πια "Ταλαιπωριακός - Βραδυποριακός" και θυμήθηκαν τα παλιά.

Νικητής ο Ταλαιπωριακός με 4-3 και σκόρερ τους Αταγιάν (21’), Γούτη (52’), Δελακά (55’) και Θεολόγου (57’ πεν.). Τα τέρματα του Βραδυποριακού σημείωσαν οι Γκόγκιτς (9’, 28’) και Καλογερόπουλος (11’).

Το σημερινό παιχνίδι έγινε στην μνήμη των Στέλιου Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ (Παλαίμαχοι Προοδευτικής): Μακρυωνίτης, Χατζηαθανασίου, Ιωαννίδης, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρενίδης, Κουράσης, Σπετσαρίας, Καλούδης, Άννης, Τσέβρετζης, ενώ έπαιξαν και οι Λαμπαδάριος, Καθάριος, Δελακάς, Θεολόγου, Ντάγκας, Τζαμαλής, Ξανθόπουλος, Σιγάλας, Γούτης, Προβατάς, Γιδάκος, Λαμπρινός, Λιθόπουλος, Παπαμιχαήλ, Φουράκης, Μπέσης.

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ (Παλαίμαχοι Ολυμπιακού): Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Λουτσιάνο, Μπονόβας, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αρζένης, Δαμιανίδης, Λάλας, Καλτσάς, Καλαμάρας, Καλίκας, Μπαρμπαρής, Γεωργουδάκης, Βαΐτσης, Κουμαριάς, Κτενάς, Παπαμιχαήλ, Μαργιόλης, Γκαβέζος, Γλύκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x