Stoiximan Super League

Καμίνσκι: «Θέλουμε μία ομάδα καλύτερη σε όλους τους τομείς, με βαθμολογική άνοδο»

Την πρώτη δημόσια τοποθέτηση έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, λέγοντας πως θέλει να βελτιώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να ανέβει βαθμολογικά.

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση έκανε ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Φώτη Κωστούλα.

Ο Αμερικανός με πολωνικές ρίζες επιχειρηματίας έκανε λόγο για βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, από το γήπεδο μέχρι τις προπονητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου οι Αγρινιώτες να ανέβουν και βαθμολογικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστούλα για τη φανταστική δουλειά που έχει κάνει στο κλαμπ μέχρι τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων και με τη στήριξη του κ. Κωστούλα θα πάμε μπροστά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα».

«Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτερη. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Στη συνέχεια, ο γιος του κ. Καμίνσκι ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x