Stoiximan Super League

«Πρόταση από Ελλάδα για Λεάντρο Καμπρέρα»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λεάντρο Καμπρέρα της Εσπανιόλ έχει πρόταση από ομάδες αρκετών χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το 2024, ωστόσο ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ επηρεάζει το μέλλον του Λεάντρο Καμπρέρα, που πιθανότατα θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη δεχτεί προτάσεις από Ισπανία, Βραζιλία, Μεξικό, Τουρκία αλλά και Ελλάδα, με την παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό να ενδέχεται να παίξει τον ρόλο της - και οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αυτοί που έχουν καταθέσει πρόταση για τον έμπειρο στόπερ.

Ο Καμπρέρα, που δύναται να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κοστολογείται από το Transfermarkt στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μέτρησε μία ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Συνολικά με τους «περικίτος» έχει να επιδείξει δύο τέρματα και τρεις ασίστ σε 132 αγώνες, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Ατλέτικο Μαδρίτης, Ουέλβα, Νουμάνθια, Χέρκουλες, Σαραγόσα, Κροτόνε και Χετάφε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x