Stoiximan Super League

Καρανίκας: «Να καταθέσουμε την ψυχή μας για να μείνει η ΑΕΛ εκεί που ανήκει»

Στην κατάθεση ψυχής που απαιτείται από πλευράς ΑΕΛ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια στάθηκε ο Νίκος Καρανίκας.

Για το χρέος και την κατάθεση ψυχής από τους παίκτες της ΑΕΛ, ώστε να παραμείνει η θεσσαλική ομάδα στη Super League 1, μίλησε μετά το 0-0 με τη Λαμία ο Νίκος Καρανίκας.

O Έλληνας αμυντικός στάθηκε τόσο στις έσχατες καλές εμφανίσεις της ΑΕΛ, όσο και στους τρεις «τελικούς» που έρχονται.

Αναλυτικά, ο Νίκος Καρανίκας μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-το αν ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα που έδειξε η ΑΕΛ στο ματς με τη Λαμία είναι εκείνα που θα τη βοηθήσουν να παραμείνει στη Super League 1: «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται χαρακτήρα και προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο συν την ποιότητα. Από εκεί και πέρα, μετά τα αποτελέσματα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, είναι εμφανές ότι η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη. Το να μη χάνεις και να έχεις κάνει 2-3 ''διπλά'', ήμασταν πολύ πίσω στη βαθμολογία και τώρα έχουμε φτάσει να έχουμε και αβαντάζ. Θεωρώ ότι έχουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια τελικούς ένα προς ένα, τα δύο στο σπίτι μας. Να πάρουμε αυτά τα ματς και να κάνουμε το χρέος μας για να μείνει αυτή η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και της αξίζει να παίζει μόνο στη μεγάλη κατηγορία».

-το αν από τους τρεις «τελικούς» που ακολουθούν, εκείνος του ερχόμενου Σαββάτου (24/4) με τον ΟΦΗ είναι ο πιο σημαντικός: «Θεωρώ ότι το κάθε επόμενο από τώρα έχει τη σημασία του. Σίγουρα το πρώτο είναι αυτό του Σαββάτου και μετά τα επόμενα. Κάθε ματς να το πάρουμε ξεχωριστά, να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο με πλάνο και σωστή τακτική και στο τέλος να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, γιατί εκεί ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x