Stoiximan Super League

Αιχμηρό ποστάρισμα Καραπαπά: «Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ»

Με ένα αιχμηρό ποστάρισμα στα social media, ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στην παραίτηση του Μίτσελ από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε σε όσους κατηγορούν τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποχώρηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Γενικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων», έκανε ένα ποντάρισμα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ευθύνεται η «Θύρα 7», με τον Ισπανό να παραιτείται από μόνος του.


Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Έχω επιλέξει για την ψυχή μου να μη διαβάζω όσα γράφει ο κάθε βλαμμένος, πικραμένος, χαμένος, βάλτος, στημένος, τρολ. Έχω συνεργάτες που μου στέλνουν διάφορα. Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια!

Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. ΟΚ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε!

Όσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια για να τα χώσουν στη διοίκηση, στη Θύρα 7, στον Μίτσελ (αναφέρεται σε Ολυμπιακούς) ας αναρωτηθούν: που είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο Ολυμπιακός; Δηλαδή τον πύρινό του κόσμο...».


Καραπαπάς: «Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x