Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Νο.1 στη λίστα του Ολυμπιακού ήταν ο Σολμπάκεν και αποκτήθηκε»

Θέση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που καταλήγει στον ΠΑΟΚ, πήρε ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Instagram.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Κώστας Καραπαπάς απαντάει σε εκείνους που σχολιάζουν το θέμα του Κίριλ Ντεσπόντοφ που καταλήγει στον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει πρώτος στη λίστα ήταν ο Όλα Σολμπάκεν που αποκτήθηκε τελικά από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως η Νο1 περίπτωση που κοιτούσαν στην ομάδα ήταν ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός και κανείς δεν ασχολείται με τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν στη λίστα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς

«Έβαλα να δω μια ταινία αλλά μου στέλνετε διάφορες παπ@@@@ που γράφουν διάφοροι άσχετοι και δεν θέλω να παρασύρεται κανέναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από κανέναν!

Μάθημα χωρίς χρέωση λοιπόν:

Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις.

ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα.

Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!

Πόσο απλό, κι όμως θέλετε εξηγήσεις!

ΥΓ: Τώρα αν εσείς ασχολείστε με το τι λένε στην Τουρκία, στην Αρμενία και στη Μολδαβία, είναι δικό σας πρόβλημα και να το δείτε…
».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στο Instagram

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x