Stoiximan Super League

Καρλίτος: «Δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Ο Καρλίτος στάθηκε στην σκληρή προσπάθεια όλων στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ευτυχισμένος για το χατ-τρικ του και εξήγησε γιατί έδωσε το πέναλτι στον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Στην δουλειά που γίνεται στο Κορωπί και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε με δηλώσεις του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού με 4-1, Καρλίτος.

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός των «πράσινων», έκανε ειδική μνεία στα τρία τέρματα που έβαλε σήμερα, αλλά και στην παραχώρηση του πέναλτι στον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καρλίτος στην κάμερα της Cosmote:
Για το ματς και την εμφάνιση του: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος για τον αποψινό αγώνα και για όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έδωσε η αναμέτρηση. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος, δουλεύουμε πολύ και δουλεύουμε σκληρά και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται:
«Για εμένα είναι το ίδιο σε όποια θέση και να παίζω».

Για τον προπονητή φυσικής κατάστασης: «Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο και οι δουλειά που κάνουν αυτοί και εγώ αντικατοπτρίζεται επίσης στον αγωνιστικό χώρο και με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα».

Για το γεγονός πως έδωσε το πέναλτι στον Παλάσιος: «Είχα ήδη σκοράρει τρία γκολ, ίσως με ένα τέταρτο να σημείωνα κάποιο ρεκόρ, αλλά εγώ ήθελα να βοηθήσω έναν συμπαίκτη που έχει έρθει από την Λατινική Αμερική να εξοικειωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x