Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος: «Έχασαν πολλές από τις ελπίδες τους για πρωτάθλημα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Για «τρελά αποτελέσματα» έκανε λόγο ο Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις απώλειες βαθμών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού απέναντι σε Βόλο και Άρη αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας είπε: «Ήταν δύο αποτελέσματα εκτός προγνωστικών. Και θεωρώ πως αμφότερα μοιάζουν. Όχι ο τρόπος, με τον οποίο ήρθαν, διότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά: Από τη μία είχαμε μία ομάδα, που δεν κατάφερε να κερδίσει με έναν από τους τρόπους της και από την άλλη είχαμε μία άλλη ομάδα, που πέταξε βαθμούς με τον συνηθισμένο τρόπο της».

Και στη συνέχεια, ανέφερε για την ΑΕΚ, που πέρασε από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι άλλο. Η ΑΕΚ είναι απίθανο να πετάξει τέτοιους βαθμούς, όταν έχει δει πώς την πάτησαν οι άλλοι. Σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχασαν πολλές από τις ελπίδες τους για πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες και ο Ολυμπιακός ελάχιστες».

Για τον ΠΑΟΚ, εξάλλου, σημείωσε ότι «ποτέ δεν γίνεται να τον ξεγράψεις», ενώ για τον Άρη υπογράμμισε πως «τον έχουν ''φορτώσει'' στον Ολυμπιακό και δεν έχει σταματήσει να του κάνει χουνέρια».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x