Stoiximan Super League

Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη λόγω των δηλώσεων για… φούστες και Μίκι Μάους

Στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τις δηλώσεις του εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου και του Στιβ Μπένετ βρέθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Εξηγήσεις για τα λεγόμενα εναντίον των Τάκη Μπαλτάκου και Στιβ Μπένετ θα κληθεί να δώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 (στις οποίες ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ «πρέπει να φορέσει φούστα» και χαρακτήρισε τον αρχιδιαιτητή «Μίκι Μάους») προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x