Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης θα πάει με διάθεση να επιτεθεί στον Μπαλτάκο και να τον οδηγήσει σε παραίτηση»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις προθέσεις του Άρη για την συνάντηση των ομάδων με τον Μπένετ και το εχθρικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του για τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ευθεία επίθεση σε Τάκη Μπαλτάκο και απαίτηση για παρουσία κορυφαίων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια του «μίνι πρωταθλήματος» είναι τα δύο πράγματα που έχει στην ατζέντα του ο Άρης ενόψει της συνάντησης με τον Στιβ Μπένετ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Να δούμε τι θα γίνει με την σύσκεψη, αν θα βγει λευκός καπνός, αν και δεν περιμένω κάτι… Θα πάνε, θα μαλώσουν, θα βγει μετά ο καθένας και θα λέει τα δικά του. Ετσιθελικά αποφάσισε ο Μπαλτάκος ότι δεν θα πάνε Άρης και Βόλος ενώ ο Μπένετ είχε πει να συμμετέχουν όλοι. Διευκρινίστηκε μετά την απάντηση του αρχιδιαιτητή και έτσι ο Θόδωρος Καρυπίδης εξουσιοδότησε τον Παναγιώτη Μπιλίρη να πάει στη συνάντηση. Είναι άνθρωπος του περιβάλλοντος Καρυπίδη αυτός που θα τον εκπροσωπήσει. Ο Άρης θα πάει με διάθεση να επιτεθεί στον Μπαλτάκο, να δημιουργήσει ένα ρεύμα παραίτησής του, αλλά και να ξεκαθαρίσει στον Μπένετ ότι θέλει ελίτ διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Θα πάει με παραδείγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ερωτηθείς για το αγωνιστικό, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Ρουπ θα δοκιμάσει αύριο να μπει στην προπόνηση, αλλά είναι καλύτερα και λογικά θα προλάβει το ματς των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Καμαρά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x