Stoiximan Super League

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Απείλησε να φύγει από το γήπεδο ο Κάστρο για ρατσιστική επίθεση του Μπέρτου!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία φέρεται να προχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Φάμπρι Κάστρο, καθώς όπως είπε στον πάγκο της ομάδας του δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο της ΑΕΛ!

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, το ματς πήρε... φωτιά, καθώς μετά από μία διακοπή και κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Μπέρτο της ΑΕΛ και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο αρχηγός του «Άγιαξ» έγινε έξαλλος και φάνηκε να αποχωρεί από το γήπεδο!

Συμπαίκτες και αντίπαλοι έπεσαν πάνω στον παίκτη των Ηπειρωτών, προκειμένου να τον μεταπείσουν, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον έδειχνε φανερά εκνευρισμένο!

Ο Κολομβιανός, λοιπόν, πλησιάζοντας τον πάγκο της ομάδας του, φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο.

Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, ο Κάστρο μεταπείστηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ, όπως μεταφέρθηκε στη μετάδοση της NOVA, ο διαιτητής Μανούχος τον πλησίασε και του είπε πως ο Μπέρτος τού ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Mε τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο, παραλίγο να... ανάψει ξανά η φωτιά, όταν ο Μπέρτος πλησίασε τον Πίρσμαν με διάθεση απολογίας, ο ίδιος έδειξε να μη δέχεται τη συγγνώμη του και ο Κάστρο ήταν αυτός που πήγε και τράβηξε τον συμπαίκτη του, ζητώντας παράλληλα από τον Μανούχο να γράψει στο φύλλο αγώνα όλα όσα έγιναν στην αρχή!

Ακολούθησε, δε, ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αναφέρει:

Είμαστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι για το χαμηλό επίπεδο της φιλοξενίας από τον κ. Κούγια και την ομάδα του, αλλά κυρίως από την διαιτησία που τιμώρησε με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση.

Αντί να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και να αποβάλει άμεσα τον παίκτη της Λάρισας, στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας δήλωσε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Η συγγνώμη την ώρα του αγώνα στον Κάστρο που είδαμε στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον για αυτό που δεν άκουσε.
Αυτός δεν άκουσε, αλλά εμείς είδαμε και δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Δεν μπορεί να είναι ανεκτό να υποτιμάται και να προσβάλλεται κάποιος άνθρωπος λόγω φυλής ή χρώματος.

#sayNOtoRACISM


Μένει να δούμε τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι και αν ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σκοπό να πάει στα άκρα το θέμα. Οι Ηπειρώτες, σε πρώτη φάση, φαίνονται διατεθειμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το περιστατικό, κάνοντας μηνύσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x