Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Μετρημένες οι αλλαγές με Αντβέρπ - Καταστροφή το Κόπα Άφρικα για Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετάφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια στάθηκε στο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει για τους «ερυθρόλευκους» με το Κόπα Άφρικα.

«Περιμένουμε να δούμε πώς θα το αξιολογήσει ο Μαρτίνς, ο οποίος η λογική λέει ότι θα πάει με 4-3-3. Όπως είχε κάνει και στην Κωνσταντινούπολη. Οι αλλαγές θα είναι μετρημένες σε σύγκριση με την ενδεκάδα που είδαμε με τον ΟΦΗ. Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν κάποια ερωτηματικά και αν θα παίξει ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ αντί του Μπα. Σίγουρος είναι ο Εμβιλά και οι άλλοι παίζουν για τις υπόλοιπες θέσεις στα χαφ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χρειάζεται ξεκούραση και ο Αγκιμπού, για να ηρεμήσει επίσης το μυαλό του. Είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιους ρυθμούς και να μπορέσει να προσαρμοστεί σε τέτοιες απαιτήσεις. Είναι ο ενθουσιασμός της ηλικίας και θα κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν του αρέσει να κάνει συχνές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Μαρτίνς, προτιμά πιο σφιχτό σχήμα για το αρχικό σχήμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το επερχόμενο Κόπα Άφρικα και τις απουσίες που θα έχουν οι Πειραιώτες λόγω της επικείμενης συμμετοχής αρκετών παικτών τους: «Όποιος αφρικανός υπάρχει, θα φύγει. Ακόμα και ο Ελ Αραμπί μπορεί να είναι στην προεπιλογή. Και αυτό θα είναι καταστροφή για τον Ολυμπιακό και για τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν πολλούς Αφρικανούς στα ρόστερ τους. Μόνο αν υπάρξει κάποιο θέμα με την “Όμικρον” από τον ΠΟΥ και να υπάρξει αντίδραση από τους συλλόγους, όπως και από τις κυβερνήσεις των χωρών. Αν έβγαινε ο ΠΟΥ και “έλεγε καλύτερα να μην γίνει”, θα πανηγύριζαν όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x