Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Άλλος άνθρωπος ο Μελισσανίδης μετά το γήπεδο - Χτύπησε με… θλάση το πέναλτι ο Άμραμπατ

Στην ψυχολογική απελευθέρωση Μελισσανίδη μετά την ολοκλήρωση της «Opap Arena» και τον ενθουσιασμό του για τη φετινή ΑΕΚ στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για το… κτήνος Άμραμπατ.

Τη μεταμόρφωση του Δημήτρη Μελισσανίδη αφότου τελείωσε το έργο ζωής του γηπέδου (η οποία ήταν εμφανής στην ξενάγηση που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου) υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι πλέον άλλος άνθρωπος, αφού του έφυγε ένα μεγάλο βάρος και μπορεί πλέον ν’ απολαύσει αυτό που πέτυχε.

Εξάλλου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είχε ασχοληθεί μέχρι και με τους… αρμούς στα πλακάκια της «Opap Arena» και επέβλεπε τα πάντα προσωπικά για να είναι στην εντέλεια.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στον ενθουσιασμό με τον οποίο μίλησε ο Μελισσανίδης για τη φετινή ομάδα και τις επανειλημμένες εκκλήσεις να φύγει η τοξικότητα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εκεί όπου σημείωσε ότι ο Τσούμπερ θα είναι διαθέσιμος με ΟΦΗ και Ολυμπιακό και χαρακτήρισε ενδεικτικό του πόσο… κτήνος είναι ο Άμραμπατ το γεγονός ότι εκτέλεσε το κρίσιμο πέναλτι με τον Ατρόμητο έχοντας ήδη υποστεί τη θλάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x