Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ανοιχτό του Σάντος ακόμα κι αν πάει Μουντιάλ - Με αυτόν θα “ψηθεί” και ο Άμραμπατ»

Στις βάσιμες ελπίδες της ΑΕΚ για Σάντος ακόμα κι αν προκριθεί η Πορτογαλία και τη βεβαιότητα ότι η επιστροφή του θα λύσει και θέματα όπως του Άμραμπατ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τα δυο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας της ΑΕΚ (συνδέοντας τα μάλιστα μεταξύ τους) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για την επιστροφή του Πορτογάλου και τις τάσεις φυγής που εκδήλωσε ο Μαροκινός.

Για τον μεν Σάντος λοιπόν τόνισε ότι παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει την «Ένωση» ακόμα κι αν προκριθεί στο Μουντιάλ (καθώς του ταιριάζει και σαν ιδιοσυγκρασία ν’ απαντήσει στην αμφισβήτηση που δέχθηκε, παραδίδοντας την ομάδα με τον στόχο εκπληρωμένο).

Όσο για τον Άμραμπατ, εξέφρασε την άποψη ότι οι δηλώσεις του έχουν να κάνουν με την πορεία της ομάδας, τις φιλοδοξίες του και τη διαχείριση που χρειάζεται ως παίκτης.

Δήλωσε βέβαιος, δε, ότι σε περίπτωση που έρθει ο Σάντος θα λυθεί και αυτό το θέμα, αφού θα καταφέρει να τον «ψήσει» (όπως έκανε κάποτε ακόμα και με τον Ντέμη).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x