Stoiximan Super League

Κριχόβιακ: «Ανακούφιση όταν ήρθα στην ΑΕΚ - Δράμα ό,τι γίνεται στην Ουκρανία»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σχολίασε τις δύσκολες ώρες μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, τον ερχομό του στην ΑΕΚ και την εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Την ευκαιρία να αφήσει πίσω του την δύσκολη κατάσταση του πολέμου είχε με τον ερχομό του στην ΑΕΚ είχε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, όπως απεκάλυψε συνέντευξη που έδωσε σε πολωνικό μέσο.

«Δεν ήξερα ποιο θα ήταν το μέλλον μου όταν ξέσπασε ο πόλεμος. Τόσο σε επίπεδο ποδοσφαίρου όσο και σε προσωπικό. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ, ένιωσα ανακούφιση, αφού τα είχα αφήσει όλα πίσω μου. Και έτσι, μπορούσα να επικεντρωθώ στον νέο σύλλογο μου», είπε σχετικά με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Σχετικά με την έναρξη του πολέμου, σχολίασε ότι, «έμεινα έκπληκτος. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφταναν τα πράγματα εκεί. Μίλησα για αυτό με πολλούς ανθρώπους στον σύλλογο και όλοι είπαν ότι η Ρωσία δεν θα επιτεθεί στην Ουκρανία. Τις επόμενες μέρες συνειδητοποίησα τι δράμα εκτυλίσσεται στην Ουκρανία».

«Γνωρίζουμε ότι η νίκη δεν θα αλλάξει το παρελθόν, αλλά ίσως αν προκριθούμε στο παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σε κάποιο βαθμό θα πάρουμε… ρεβάνς για το αποτυχημένο Euro 2020. Συμφωνήσαμε με τον προπονητή ότι θα αγωνιστώ για 60 λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου όσον αφορά την σωματική μου ετοιμότητα», ανέφερε για την εθνική Πολωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x