Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν ψάχνει δεξί μπακ η ΑΕΚ, αλλά είναι ανοιχτό του Σάλιακα»

Τους λόγους που η ΑΕΚ είναι καλυμμένη στο δεξί άκρο της άμυνας -αλλά δεν μένει και αδιάφορη σε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών με τα προσόντα του Σάλιακα- εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα όσον αφορά στο ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Μανώλη Σάλιακα παρέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν ψάχνει για δεξί μπακ, καθώς διαθέτει εκεί δυο παίκτες που πιστεύει (Μισελέν, Ρότα) και έχουν μακροχρόνια συμβόλαια.

Εξήγησε ωστόσο ότι οι «κιτρινόμαυροι» (και ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης) πάντα ενδιαφέρονται για εξελίξιμους Έλληνες παίκτες, ειδικά αν αυτοί διαθέτουν προσόντα (όπως το επιθετικό παιχνίδι του Σάλιακα) που ταιριάζουν σε μεγάλη ομάδα.

Μπορεί να τόνισε λοιπόν ότι δύσκολα στην παρούσα φάση θα έμπαιναν σε διεκδίκηση για τον άσο του ΠΑΣ, ωστόσο υπογράμμισε ότι λόγω της αξίας του ποδοσφαιριστή το θέμα μένει ανοιχτό.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στη σημασία που έχει για την ΑΕΚ και το θέμα των αποδεσμεύσεων, μεταφέροντας τι ισχύει σε κάθε μια από τις περιπτώσεις των Μπακάκη, Νταντσένκο και Ινσούα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x