Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο Αλμέιδα θεωρεί σωστή την πρόταση της ΑΕΚ για Κικάνοβιτς - Ίωση ο Ρότα»

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην κατάσταση του Λάζαρου Ρότα αλλά και στην περίπτωση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM.

Στα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (8/1), αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη.

Καταρχάς, σε ό, τι αφορά τον Λάζαρο Ρότα, διευκρίνισε ότι ο δεξιός μπακ της «Ένωσης» έχει ίωση. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχει σημασία και το σε τι κατάσταση θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο 23χρονος άσος. Με αυτό το δεδομένο, επανέλαβε και την πιθανότερη ενδεκάδα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην περίπτωση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα θεωρεί ότι η τελική πρόταση που έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό είναι αυτή που πρέπει. Εξάλλου, θύμισε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι εκείνος που ανέδειξε τον υποψήφιο στόχο του «δικεφάλου» και γνωρίζει την αξία του.

Τέλος, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπενθύμισε ότι η ΑΕΚ δεν φαίνεται να κοιτά για αριστερό μπακ και πως -πέρα από τον Κικάνοβιτς (τον οποίο είναι ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Πινέδα, που ζητά ονομαστικά ο Αλμέιδα)- η δεύτερη θέση που ψάχνει ενίσχυση η «Ένωση» είναι εκείνη του σέντερ μπακ (κι αν βρει αυτό που θέλει θα κάνει την κίνησή της).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x