Stoiximan Super League

Πετρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αβαντάζ λόγω έδρας η ΑΕΚ, πιο δουλεμένος ο Παναθηναϊκός»

Συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο παραχώρησε ο Αντώνης Πετρόπουλος ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Για το προσεχές ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena (8/1, 19:30), μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η «Ένωση» έχει το αβαντάζ λόγω της έδρας, υπογραμμίζοντας όμως ότι οι «πράσινοι» είναι πιο ομάδα.

«Παίζει ρόλο η έδρα. Η ΑΕΚ έχει μπει στο νέο της γήπεδο, έχει ένα αβαντάζ λόγω του κόσμου. Έχει άλλον ρυθμό και ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο πιστεύω ότι ήταν σε καλύτερο ρυθμό.

Ένα ντέρμπι, είναι πάντα ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πατάει καλύτερα με τον νέο προπονητή, αλλά για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις και τα ματς με τους ''μικρούς''. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα, πιο δουλεμένος. Δεν έχει όμως τόσο μεγάλο βάθος.

Εάν νικήσει ο Παναθηναϊκός θα πάρει ψυχολογικούς πόντους. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι όμως. Κάθε προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό. Με αυτά που έχουν δείξει, η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πιέσει, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει τον ρυθμό και εάν έρθει κάποια κατάλληλη φάση να σκοράρει. Στα ντέρμπι μερικές φορές μένουν στην άκρη οι τακτικές
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x