Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αυτός είναι ο ρόλος του Φαν Βέερτ - Υποχρέωση της ΑΕΚ να βρει λύση με το plexiglass»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Πώς σχολίασε την εικόνα της «Ένωσης» κόντρα στη Λαμία και τι είπε για Φαν Βέερτ, εισιτήρια με Βόλο και… plexiglass!

Η ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τομ Φαν Φαν Βέερτ, νίκησε 3-0 τη Λαμία και μπήκε με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Κώστα Κετσετζόγλου να στέκεται στην εμφάνιση του Ολλανδού επιθετικού, αλλά και σε εκείνη του Πέτρου Μάνταλου.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως «ο ρόλος του Φαν Βέερτ είναι ακριβώς αυτός», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν Αλμέιδα, στον Βόλο θα ξεκινούσα Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο. Ο ρόλος του Φαν Βέερτ είναι αυτός και το κάνει πάρα πολύ καλά. Δεν είναι παίκτης, που μπορεί να καθίσει στον πάγκο 90 λεπτά και πιστεύω ότι τόσο εκείνος όσο και ο Μάνταλος, που, επίσης, χθες ήταν καλός, θα βοηθήσουν σε ειδικές ανάγκες και θα φανεί αυτό και στο μέλλον. Ο Φαν Βέερτ ήταν εκείνος, που χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή η ΑΕΚ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομβικό, όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα, μεταφέροντας την αίσθηση ότι οι Θεσσαλοί θα δώσουν εισιτήρια στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και στο θέμα, που προέκυψε με το plexiglass στην OPAP Arena.

Θυμίζουμε, η ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει τη μόνιμη άδεια από την Περιφέρεια Αττικής, τοποθέτησε plexiglass, το οποίο, ωστόσο, σε συνδυασμό με τα φώτα του γηπέδου, δημιουργεί πρόβλημα στους θεατές, που κάθονται χαμηλά, καθώς δεν βλέπουν καλά! Όπως σχολίασε ο Κώστας Κετστεζόγλου, λοιπόν, «η ΑΕΚ πρέπει να το δει αυτό και να βρει μία λύση, τουλάχιστον για τις πρώτες 5-6 κάτω σειρές».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x