Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Χθες ήρθε η επιβεβαίωση για το πόσο σημαντικός και ουσιαστικός είναι ο Φαν Βέερτ»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το σχόλιό του για το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Το δικό του σχόλιο για την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-0), μετέφερε στον αέρα bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην εικόνα που είχαν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και στις λύσεις που βρήκαν από τον πάγκο για να έρθει το τρίπντο: «Η ΑΕΚ έπρεπε να είχε βρει 1-2 γκολ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Μετά, δυσκολεύτηκε λίγο να βρει λύσεις και διαδρόμους. Ωστόσο, λόγω του βάθους που διαθέτει στο ρόστερ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλο σκορ, παρά το γεγονός πως υπήρχαν επτά απουσίες», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, στάθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, τον Φαν Βέερτ, τονίζοντας: «Χθες ήρθε η επιβεβαίωση του πόσο ουσιαστικός και σημαντιικός παίκτης είναι. Μας είχε δώσει μηνύματα καιο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Χθες, όμως καταλάβαμε όλοι ότι όταν χρειάζεται η ΑΕΚ σκορ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, έχει πλέον ένα φορ να το κάνει».

Τέλος, σχολίασε και την εμφάνιση του Ρότα, τονίζοντας πως βελτιώνεται συνεχώς, αποκτώντας αυτοπεποίθηση με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής, ενώ αναφέρθηκε και στους Μάνταλο και Πινέδα.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x