Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν βγαίνει με τίποτα από την 11άδα της ΑΕΚ ο Σιμάνσκι - Τι ισχύει με Σιντιμπέ»

Το ευχάριστο… πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι εμφανίσεις Σιμάνσκι στον Αλμέιδα και τον μόνο λόγο που ο Σιντιμπέ δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην ΑΕΚ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την πρόθεση του Ματίας Αλμέιδα να τηρήσει το «ενδεκάδα που… εντυπωσιάζει, δεν αλλάζει» υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, υπογράμμισε ότι με την απόδοση της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει απίθανο να γίνει κάποια άλλη αλλαγή πλην της επιστροφής Στάνκοβιτς στο τέρμα.

Εξήγησε λοιπόν ότι παρά την επιστροφή (και την ποιότητα) του Γιόνσον, δεν βγαίνει με τίποτα από το αρχικό σχήμα ο Σιμάνσκι, του οποίου οι πληθωρικές εμφανίσεις ενδέχεται να καθιερώσουν τη διάταξη με έναν αμυντικό χαφ.

Όσο για το γεγονός ότι ο Σιντιμπέ δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο, εξήγησε πως ισχύει ό,τι και στην περίπτωση του Μουκουντί, δηλαδή δεν έχει να κάνει με την κατάστασή του, όσο με το γεγονός ότι η ικανοποιητική εικόνα του Ρότα στο δεξί άκρο δεν δίνει προς το παρόν λόγο γι’ αντικατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x